زبان بدن افراد خودشیفته را بشناسید
به گزارش مجله سلنا، خودشیفتگی وضعیتی روانی است که در آن افراد احساس خودبزرگ بینی و فزونی به دیگران دارند.
افراد خودشیفته اغلب اعتمادبه نفس زیادی از خودشان نشان می دهند، اما پشت این نقاب مطمئن، عزت نفس شنماینده ای پنهان است که با کوچک ترین انتقاد به سرعت خودش را آشکار می نماید. در این مطلب از خبرنگاران به ویژگی های زبان بدن افراد خودشیفته می پردازیم.
ژست افراد خودشیفته؛ مغرور با اعتمادبه نفسی دروغین
یکی از ویژگی های زبان بدن افراد خودشیفته این است که سینه را جلو می دهند و شانه ها را صاف نگه می دارند، اما با حالتی خشک و مصنوعی.
خودشیفته ها مغرورند، اما همواره پرتنش هستند. هرقدر هم سعی نمایند آن را پنهان نمایند نمی توانند. توصیف ژست فرد خودشیفته دقیقا این گونه است:
- شانه هایش را صاف نگه می دارد و سینه را جلو می دهد که نشان دهد اعتمادبه نفس زیادی دارد، اما این حالتش کاملا مصنوعی است و عضلاتش خشک و سفت هستند.
- در نگاه اول این طور به نظر می رسد که انگار واقعا خودش را باور دارد، اما اگر دقت کنید، به خوبی متوجه می شوید که چطور برای پنهان کردن تنش و حفظ اعتمادبه نفس دروغینش کوشش می نماید.
- در چهره این فرد اثری از مهربانی، همدلی و نرم خویی دیده نمی گردد.
فرد خودشیفته حتی در موقعیت هایی که باید راحت و صمیمی باشد هم ژست مغرورش را حفظ می نماید. حتی در روابط عاشقانه هم کنترلش را از دست نمی دهد و سعی می نماید تا حد امکان ادا و اطوارش را حفظ کند.
چشم های فرد خود شیفته
خودشیفته ها به نگاهشان معروف اند. آن ها می توانند با نگاهشان شما را اغوا و جذب نمایند یا حتی دلهره به جانتان بیندازند. بستگی دارد در آن لحظه چه نیتی داشته باشند. در زبان بدن فرد خودشیفته، چشم ها اهمیت زیادی دارند.
چشم های فرد خودشیفته همواره هوشیارند و آماده دریافت نشانه هایی که بتوانند از آن ها سود ببرد. گاهی اوقات ممکن است نگاه این افراد را با افراد مبتلا به روان پریشی اشتباه بگیرید، اما تفاوتی بزرگ بین آن ها وجود دارد. چشم های فرد خودشیفته برخلاف روان پریش ها همواره سرزنده و متمرکز است. ابروها را هم از قلم نیاندازید؛ ابروهای افراد خودشیفته معمولا پرپشت و بلندند.
فرد خودشیفته می تواند با نگاهش دروغ هایش را به شما بقبولاند. چشم های او خیلی بهتر از کلماتش صحبت می نمایند. فرد خودشیفته می داند که چطور برای مدتی طولانی نگاهش را به همان حالت نگه دارد و آن قدر به فرد مقابلش زل بزند تا احساس کند که قربانی اش استرس گرفته است. چشم هایش گاهی می توانند مانند آهن ربا افراد را به خود جذب نمایند.
حالت چهره افراد خودشیفته؛ چهره ای خنثی با لبخند دروغین
حالت چهره فرد خودشیفته اغلب شبیه افراد خشک و جدی است که سعی می نمایند احساساتشان را بروز ندهند. ممکن است گاهی لبخندی خفیف بزند که مشخصا اجباری است و شرایط آن لحظه ایجاب می نماید، وگرنه در بیشتر مواقع لب هایش را سفت نگه می دارد و به سمت جلو می دهد (مانند لب های پروتزشده) و البته با حالتی غیرطبیعی این کار را می نماید.
خنده های فرد خودشیفته؛ خنده ای از سر رضایت با تماشا شکست دیگران
افراد خودشیفته از شکست های دیگران لذت می برند. آخرین نشانه غیرکلامی برای تحلیل رفتار افراد خودشیفته خنده های آن ها است. منظورمان از خنتماشا آن زمانی نیست که بی اختیار می خندد. داریم درباره خنده ای صحبت می کنیم که در لحظاتی خاص خود را نشان می دهد، یعنی وقتی فرد خودشیفته به هدفش می رسد و تسلیم شدن یکی از قربانیانش را می بیند یا مشاهده می نماید که رقیبش شکست خورده است.
خنده او نشان می دهد که از شکست دیگران خشنود است و اگر خودش هم در این شکست سهیم بوده باشد، با لذت و رضایت بیشتری می خندد.
پیشنهاد مطالعه: مطلب 8 عادت مخربی که خلاقیت را نابود می نمایند را بخوانید.
منبع: پیام دلتا