آشنایی با روش تهیه مارکیز شکلاتی (دسر فرانسوی)

به گزارش مجله سلنا، مارکیز شکلاتی یک دسر فرانسوی است . این نوع دسر چیزی بین موس و دسر پارفه سرد است و بیشتر , آن ها را در قالب های بزرگ درست کرده و سرد می کنند.

آشنایی با روش تهیه مارکیز شکلاتی (دسر فرانسوی)

مدت زمان طبخ : 25 دقیقه

مناسب برای تعداد : 4 نفر

  • جدول ارزش غـذایی برای مارکیز شکلاتی

کالری برای یک نفر : 138 کالری

چربی برای یک نفر : 12.50 گرم

پروتئین برای یک نفر : 1.00 گرم

کربوهیدرات برای یک نفر : 5.70 گرم

  • مواد لازم جهت تهیه مارکیز شکلاتی :

1. شکلات خالص : 200 گرم

2. کره : 100 گرم

3. زرده تخم مرغ: 3 عدد

4. شکر دانه ریز : 75 گرم

5. اسانس با طعم شکلات : 1 قاشق چای خوری

6. خامه پرچرب : 300 میلی لیتر

  • مواد لازم جهت سرو :

1. خامه تازه : مقداری

2. پودر کاکائو جهت پاشیدن روی دسر : مقداری

  • طرز تهیه مارکیز شکلاتی :

1. شکلات ها را به قطعات کوچک خرد نمایید و به همراه کره داخل کاسه ای بریزید و آن را روی قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند . سپس مایه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک گردد .

2. تخم مرغ های زده شده را با شکر داخل کاسه ای ریخته و با همزن بزنید تا کرم رنگ گردد و حالت پفی پیدا نماید . سپس مایه شکلات سرد شده را اضافه و با استفاده از همزن برقی با سرعت کم , مواد را خوب بزنید . اسانس شکلات را به مواد افزوده و هم بزنید .

3. خامه را آنقدر بزنید تا سفت گردد و فرم بگیرد . سپس آن را به مایه شکلات بیافزایید و هم بزنید . با استفاده از قاشق , مخلوط آماده شده را داخل شش عدد ظرف یک نفره و یا قالب فلزی کوچک بریزید . آن ها را حداقل تا 2 ساعت سرد نمایید .

4. جهت سرو , هر کدام از آن ها را داخل ظرف مخصوص سرو به صورت جداگانه برگردانید , اگر موقع بیرون آوردن دسرها از قالب هایشان , کمی دچار مشکل شدید , قالب های دسر را به مدت چند ثانیه داخل کاسه آب گرم بگذارید تا مارکیزها به راحتی از قالب ها جدا شوند . روی دسرها را پودر کاکائو بپاشید و آن ها را با میوه هایی که درون شکلات نموده اید و خامه تازه سرو نمایید .

  • توصیه سرآشپز جهت تهیه مارکیز شکلاتی :

طعم خامه تازه در مقابل مزه این دسر کامل و پر مایه , تضاد دلچسبی ایجاد می کند . میوه ها را در شکلات سفید آب شده , فرو ببرید تا زیبایی خاصی از تضاد رنگ ها به وجود بیاید .

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 4 مهر 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: selena-fan.ir شناسه مطلب: 259

به "آشنایی با روش تهیه مارکیز شکلاتی (دسر فرانسوی)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با روش تهیه مارکیز شکلاتی (دسر فرانسوی)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید