آشنایی با روش تهیه مارکیز شکلاتی (دسر فرانسوی)
به گزارش مجله سلنا، مارکیز شکلاتی یک دسر فرانسوی است . این نوع دسر چیزی بین موس و دسر پارفه سرد است و بیشتر , آن ها را در قالب های بزرگ درست کرده و سرد می کنند.

مدت زمان طبخ : 25 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
- جدول ارزش غـذایی برای مارکیز شکلاتی
کالری برای یک نفر : 138 کالری
چربی برای یک نفر : 12.50 گرم
پروتئین برای یک نفر : 1.00 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 5.70 گرم
- مواد لازم جهت تهیه مارکیز شکلاتی :
1. شکلات خالص : 200 گرم
2. کره : 100 گرم
3. زرده تخم مرغ: 3 عدد
4. شکر دانه ریز : 75 گرم
5. اسانس با طعم شکلات : 1 قاشق چای خوری
6. خامه پرچرب : 300 میلی لیتر
- مواد لازم جهت سرو :
1. خامه تازه : مقداری
2. پودر کاکائو جهت پاشیدن روی دسر : مقداری
- طرز تهیه مارکیز شکلاتی :
1. شکلات ها را به قطعات کوچک خرد نمایید و به همراه کره داخل کاسه ای بریزید و آن را روی قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند . سپس مایه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک گردد .
2. تخم مرغ های زده شده را با شکر داخل کاسه ای ریخته و با همزن بزنید تا کرم رنگ گردد و حالت پفی پیدا نماید . سپس مایه شکلات سرد شده را اضافه و با استفاده از همزن برقی با سرعت کم , مواد را خوب بزنید . اسانس شکلات را به مواد افزوده و هم بزنید .
3. خامه را آنقدر بزنید تا سفت گردد و فرم بگیرد . سپس آن را به مایه شکلات بیافزایید و هم بزنید . با استفاده از قاشق , مخلوط آماده شده را داخل شش عدد ظرف یک نفره و یا قالب فلزی کوچک بریزید . آن ها را حداقل تا 2 ساعت سرد نمایید .
4. جهت سرو , هر کدام از آن ها را داخل ظرف مخصوص سرو به صورت جداگانه برگردانید , اگر موقع بیرون آوردن دسرها از قالب هایشان , کمی دچار مشکل شدید , قالب های دسر را به مدت چند ثانیه داخل کاسه آب گرم بگذارید تا مارکیزها به راحتی از قالب ها جدا شوند . روی دسرها را پودر کاکائو بپاشید و آن ها را با میوه هایی که درون شکلات نموده اید و خامه تازه سرو نمایید .
- توصیه سرآشپز جهت تهیه مارکیز شکلاتی :
طعم خامه تازه در مقابل مزه این دسر کامل و پر مایه , تضاد دلچسبی ایجاد می کند . میوه ها را در شکلات سفید آب شده , فرو ببرید تا زیبایی خاصی از تضاد رنگ ها به وجود بیاید .
منبع: همشهری آنلاین