تکاب قطب تولید گوشت بوقلمون در آذربایجان غربی

به گزارش مجله سلنا، مدیر جهادکشاورزی تکاب گفت: این شهرستان با تولید سالانه بیش از 780 تُن گوشت بوقلمون، اولین و بزرگترین تولیدکننده این محصول در آذربایجان غربی است.

تکاب قطب تولید گوشت بوقلمون در آذربایجان غربی

خبرنگاران ارومیه - محسن طاهری روز جمعه در بازدید فرماندار تکاب از مرکز پرورش بوقلمون گفت: در حال حاضر سه واحد بزرگ پرورش بوقلمون با مجموع ظرفیت 25هزار قطعه جوجه ریزی در این شهرستان فعالیت می کنند.

وی می گوید: یک جوان کارآفرین اولین تولیدکننده گوشت بوقلمون در آذربایجان غربی است و جوجه های پرورش یافته خود را به شهر های تهران، اصفهان، زنجان و مشهد عرضه می کند.

به گفته مدیر جهادکشاورزی تکاب با فعالیت 3 واحد بزرگ پرورش بوقلمون برای 12 نفر زمینه اشنغال پایدار ایجاد شده است.

طاهری گفت: پرورش و تولید گوشت بوقلمون از 3 سال گذشته در تکاب آغاز شده است و اکنون به یک صنعت اشتغال زا و اقتصادی بخش کشاورزی در این شهرستان تبدیل شده و آن را به یکی از قطب های اصلی این محصول تبدیل کرده است.

تکاب در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و سالانه بیش از 200 هزار تُن انواع محصولات کشاورزی و دامی در این شهرستان تولید می شود.

گ

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 29 اسفند 1400 بروزرسانی: 29 اسفند 1400 گردآورنده: selena-fan.ir شناسه مطلب: 2126

به "تکاب قطب تولید گوشت بوقلمون در آذربایجان غربی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تکاب قطب تولید گوشت بوقلمون در آذربایجان غربی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید