تکاب قطب تولید گوشت بوقلمون در آذربایجان غربی
به گزارش مجله سلنا، مدیر جهادکشاورزی تکاب گفت: این شهرستان با تولید سالانه بیش از 780 تُن گوشت بوقلمون، اولین و بزرگترین تولیدکننده این محصول در آذربایجان غربی است.
خبرنگاران ارومیه - محسن طاهری روز جمعه در بازدید فرماندار تکاب از مرکز پرورش بوقلمون گفت: در حال حاضر سه واحد بزرگ پرورش بوقلمون با مجموع ظرفیت 25هزار قطعه جوجه ریزی در این شهرستان فعالیت می کنند.
وی می گوید: یک جوان کارآفرین اولین تولیدکننده گوشت بوقلمون در آذربایجان غربی است و جوجه های پرورش یافته خود را به شهر های تهران، اصفهان، زنجان و مشهد عرضه می کند.
به گفته مدیر جهادکشاورزی تکاب با فعالیت 3 واحد بزرگ پرورش بوقلمون برای 12 نفر زمینه اشنغال پایدار ایجاد شده است.
طاهری گفت: پرورش و تولید گوشت بوقلمون از 3 سال گذشته در تکاب آغاز شده است و اکنون به یک صنعت اشتغال زا و اقتصادی بخش کشاورزی در این شهرستان تبدیل شده و آن را به یکی از قطب های اصلی این محصول تبدیل کرده است.
تکاب در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و سالانه بیش از 200 هزار تُن انواع محصولات کشاورزی و دامی در این شهرستان تولید می شود.
گ
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان