طرز تهیه اسنک خانگی تن ماهی و نخود فرنگی در 5 دقیقه

به گزارش مجله سلنا، در گزارش زیر طرز تهیه اسنک تن ماهی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه اسنک خانگی تن ماهی و نخود فرنگی در 5 دقیقه

به گزارش ، غذا های روز های آخر هفته و تعطیل باید یک فرق اساسی با سایر روز ها داشته باشند. در روز های تعطیل آخر هفته تمام اعضای خانواده در منزل یا سفر دور هم هستند. به همین خاطر باید به فکر تهیه غذایی بود که در عین وقت گیر نبودن و سریع تهیه شدن، خوشمزه و باب میل تمام اعضای خانواده باشند. اسنک ها انتخاب های هوشمندانه ای برای روز های تعطیل هستند، به خصوص اگر دورهمی دارید یا می خواهید به یک سفر کم هزینه و جمع و جور بروید.

مدت زمان آماده سازی: 5 دقیقه

ماهی ساردین کنسروی: 2 عدد

تن ماهی در روغن زیتون: یک کنسرو

نخود فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

کره: 30 گرم

برای درست کردن اسنک ساده تن ماهی و نخود فرنگی کافی است دو عدد ماهی ساردین کنسروی را به قطعات کوچک تقسیم کنید، ماهی تن را هم ریز کنید و هر دو را به همراه کره در میکسر یا غذاساز بریزید تا کاملا با هم مخلوط شوند (اگر رژیم لاغری دارید کره را حذف کنید). اسنک شما به همین سادگی آماده است و کافی است روی آن یک قاشق غذاخوری نخود فرنگی پخته یا کنسرو شده، کمی گشنیز خرد شده، جعفری یا خیارشور بریزید. اضافه کردن آووکادو پوره شده به این اسنک هم انتخاب بدی نیست، اما کاملا اختیاری است. اسنک ساده تن ماهی و نخود فرنگی را با نان تست، نان ترتیلا یا نان سوخاری میل کنید.

*ماهی های کوچک ساردین سرشار از اسید های چرب مفید، ویتامین D و کلسیم هستند. اسید های چرب امگا 3 موجود در ساردین کیفیت شیر زنان شیرده را بالا می برند و برای زنان باردار هم بسیار مفید هستند. ساردین نسبت به سایر ماهی ها جیوه کمتری دارد.

*از سوی دیگر ماهی تن هم چه به صورت تازه و چه به صورت کنسروی سرشار از اسید های چرب امگا که هم برای سلامت کلیه اندام های حیاتی بدن به خصوص قلب، پوست و مو و چشم بسیار مفید است. ماهی تن سبب کاهش کلسترول بد، تنظیم گردش خون و سلامت قلب می گردد.

علاوه بر این ماهی تن سرشار از پروتئین، پتاسیم، زینک و سلنیوم است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار ضروری هستند. اگر کمبود ویتامین B، ویتامین D و آهن در شما تشخیص داده شده است، مصرف تن ماهی برای شما بسیار مفید است. ماهی تن سرشار از فلوکستین است، یک ماده شیمیایی آرام بخش که حتی به کاهش آثار افسردگی هم یاری می نماید.

آنتی اکسیدان های موجود در ماهی تن علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، از بدن در ابتلا به انواع سرطان محافظت می نمایند. شاید برای تان جالب باشد که بدانید مصرف ماهی تن سبب ترشح هورمون لپتین در بدن می گردد. این هورمون سبب کاهش اشتها و احساس سیری در شما می گردد؛ بنابراین اگر برنامه کاهش وزن دارید حتما مصرف کنسرو تن ماهی یا ماهی تن تازه را رژیم غذایی روزانه تان بگنجانید.

*نخود فرنگی هم از جمله حبوبات خوشمزه ای است که برای تهیه انواع اسنک، پیش غذا و سالاد کاربرد دارد. به طور خلاصه نخود فرنگی سرشار از ویتامین C، اسید فولیک، منگنز و فیبر است که به خاطر وجود فیبر فراوان علاوه بر احساس سیری باعث کاهش وزن و تناسب اندام هم می گردد.

منبع: مجله کوروش

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 16 مهر 1399 بروزرسانی: 16 مهر 1399 گردآورنده: selena-fan.ir شناسه مطلب: 1118

به "طرز تهیه اسنک خانگی تن ماهی و نخود فرنگی در 5 دقیقه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسنک خانگی تن ماهی و نخود فرنگی در 5 دقیقه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید