طرز تهیه سالاد شانتیا، پیش غذایی خوشمزه

به گزارش مجله سلنا، سالاد شانتیا یک پیش غذای مناسب است که ترکیب رنگی زیبایی آن هر کسی را به اشتها می آورد. طرز تهیه این سالاد نیز ساده است و در مدت زمانی کوتاهی می توان آن را تهیه کرد.

طرز تهیه سالاد شانتیا، پیش غذایی خوشمزه

خبرنگاران | سرویس آشپزی - سالاد ها یکی از محبوب ترین پیش غذا ها هستند که به انواع مختلفی تهیه می شوند. بیشتر این پیش غذا های لذیذ، دستور تهیه ساده ای دارند و در زمان اندکی آماده می شوند. در اغلب سالاد ها مواد غذایی متنوعی مانند کاهو، کلم قرمز، ذرت و ... استفاده می گردد، از اینرو ظاهر این غذا بسیار خوش رنگ و زیبا است و باعث تحریک اشتها می گردد. همین امر سبب شده که انواع سالاد گزینه های مناسبی برای پیش غذا باشند. سالاد شانتیا، یکی از این سالاد ها است که در مدت زمانی اندک تهیه می گردد و از طعم بی نظیری برخوردار است.

مواد اولیه لازم برای تهیه سالاد شانتیا

به منظور تهیه این سالاد برای دو الی سه نفر، به 15 الی 20 دقیقه زمان و مواد اولیه ای زیر نیاز دارید.

مواد لازم
کاهو پیچنصف
ژامبون100 گرم
خیارشور100 گرم
ذرت100 گرم
شوید خرد شده2 قاشق غذاخوری
سس مایونزیک الی یک و نیم قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
گوجه گیلاسی و زیتون بدون هستهبرای تزیین

چند نکته:

  • بسته به سلیقه خودتان می توانید از ژامبون گوشت یا مرغ بهره ببرید.

  • گوجه گیلاسی و زیتون بدون هسته برای تزیین روی سالاد قرار داده می گردد، بنابراین در صورت تمایل می توانید آن ها را حذف کنید، اما وجود آن ها ظاهر بهتری را به سالاد می دهد.

طرز تهیه سالاد

  1. کاهو را خوب بشویید و پس از آنکه خشک شد، ریز خرد کنید.
  2. کالباس را نگینی خرد کنید. توجه داشته باشید که نباید خیلی ریز گردد.
  3. خیارشور را نیز به صورت نگینی خرد کنید.
  4. اگر از کنسرو ذرت استفاده نمی کنید، باید ابتدا ذرت را بپزید. برای این منظور ذرت را در یک قابلمه قرار دهید و مقداری آب به آن اضافه کنید تا سطح ذرت ها پوشانده گردد، سپس آن را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید و صبر نمایید تا ذرت کاملا پخته گردد. اکنون ذرت را در آبکش بریزید تا آب اضافه آن گرفته گردد و سپس به سالاد اضافه کنید.

  5. نمک و فلفل را به سس مایونز اضافه کنید و بهم بزنید.
  6. تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و در خاتمه سس مایونز را نیز به آن اضافه نمایید. میزان سس مایونز تا حد زیادی بسته به سلیقه خودتان دارد، از اینرو می توانید مقدار ذکر شده را کاهش یا افزایش دهید.

زیتون های بدون هسته را به صورت حلقه ای خرد کنید. سالاد را در ظرف مناسب سرو کشیده و آن را با گوجه های گیلاسی و حلقه های زیتون تزیین کنید. سالاد شانتیا آماده است و می توانید آن را سرو کنید.

چند نکته:

  • اگر به سالم بودن غذا اهمیت می دهید، می توانید از کالباس مرغ خانگی برای تهیه این سالاد بهره ببرید. کالباس هایی که در منزل تهیه می گردد تا 80 درصد طعمی مشابه با نمونه هایی که در بازار توزیع می شوند را دارند، اما با تهیه آنها، به سالم تر بودن غذا یاری خواهید کرد.

  • در صورت تمایل می توانید مقداری از سس مایونز را با جایگزین کنید.

  • توجه داشته باشید که با توجه به ذائقه خود می توانید مقدار مواد اولیه را افزایش یا کاهش دهید.

بسیاری از افراد به ویژه بچه ها تمایل چندانی به استفاده از سبزیجات ندارند، اما همانطور که می دانید این مواد غذایی برای بدن بسیار مفید هستند. سالاد ها با ترکیب چند مزه و چاشنی، از سبزیجات طعم های متفاوتی را ایجاد می نمایند و این باعث می گردد که تمایل بیشتری به میل کردن آن ها داشته باشید. علاوه بر این سالاد ها پیش غذا هایی سبک و خوشمزه هستند که حتی با غذا های سنتی ایرانی نیز هماهنگی دارند. از این سالاد ها حتی می توان به عنوان میان وعده های سالم و سرشار از مواد مقوی نیز استفاده کرد. در صورتی که ترجیح می دهید سالاد شانتیا مقدار چربی کمتری داشته باشد، سس مایونز را حذف نموده و آن را با دیگر طعم دهنده ها جایگزین کنید.

منبع: ستاره
انتشار: 15 اسفند 1399 بروزرسانی: 15 اسفند 1399 گردآورنده: selena-fan.ir شناسه مطلب: 1600

به "طرز تهیه سالاد شانتیا، پیش غذایی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد شانتیا، پیش غذایی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید