طرز تهیه هالوپینو کبابی مکزیکی

به گزارش مجله سلنا، وقتی صحبت از غذاهای تند و پر از فلفل به میان می آید، اغلب ما غذاهای هندی را به خاطر می آوریم. غذاهای قرمز رنگی که بوی میخک و کاری می دهند و دهانمان را می سوزانند. اما بد نیست بدانید که فلفل دوست ها تنها در سواحل اقیانوس هند زندگی نمی نمایند. هالوپینو کبابی و خوراک هایی که عطر و تندی این فلفل در آنها پیچیده، از غذاهای محبوب مکزیکی ها هستند.

طرز تهیه هالوپینو کبابی مکزیکی

مردم مکزیک با غذاهای تند میانه خوبی دارند و کباب هالوپینو را به شیوه های مختلفی آماده و سرو می نمایند. در این مطلب، یکی از روش های تهیه هالوپینو کبابی به شیوه مکزیکی ها را با شما در میان می گذاریم.

مواد لازم برای تهیه هالوپینو کبابی

  • ژامبون توناتو خرید آنلاین 150 گرم
  • پنیر گودا خرید آنلاین 150 گرم
  • پیاز صورتی نگینی نصف فنجان
  • تخم مرغ یک عدد
  • پنیر ویلی خرید آنلاین نصف فنجان
  • خامه خرید آنلاین سه قاشق غذاخوری
  • سس فلفل یک قاشق غذاخوری
  • هالوپینو بزرگ 12 عدد
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه هالوپینو کبابی

مرحله اول

پیاز قرمز را نگینی و ریز خرد کنید و در یک کاسه با پنیر گودا رنده شده، تخم مرغ، خامه، سس تند و نمک مخلوط کنید. مواد را خوب با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

هالوپینوها را از وسط نصف کنید و داخلشان را خالی کنید. آنها را در یک سینی نچسب بچینید و داخلشان را با موادی که آماده نموده اید پر کنید.

مرحله سوم

روی هر هالوپینو یک برش ژامبون توناتو قرار دهید. البته می توانید از بیکن هم برای آماده کردن این غذا بهره ببرید.

مرحله چهارم

سینی را برای حدود 20 دقیقه در فری که با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا فلفل ها خوب برشته شوند.

مرحله پنجم

می توانید همراه با این فینگر فود، این سس تایلندی را هم سرو کنید. اگر هم با غذاهای تند میانه خوبی دارید، می توانید یک سس تند را با یاری این دستورها برای هالوپینو کبابی آماده کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 18 شهریور 1401 بروزرسانی: 18 شهریور 1401 گردآورنده: selena-fan.ir شناسه مطلب: 2265

به "طرز تهیه هالوپینو کبابی مکزیکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه هالوپینو کبابی مکزیکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید