لازانیا بادمجان را با این سس مخصوص درست کن که خشک و خمیر نشه!

به گزارش مجله سلنا، لازانیا بادمجان یکی از خوشمزه ترین انواع لازانیا و از مدرن ترین انواع غذا با بادمجان است که با گوشت چرخ نموده، با گوشت مرغ یا اصلا بدون گوشت به صورت کاملا گیاهی درست می گردد. طعم این لازانیای ایتالیایی با سس مخصوص و خوشمزه اش را همه می پسندند. اگر شما هم از هواداران غذاهای ایتالیایی هستید با این مقاله در همراه ما باشید تا طرز تهیه لازانیا بادمجان با گوشت چرخ نموده را به عنوان یک برای وعده و به شما آموزش دهیم.

لازانیا بادمجان را با این سس مخصوص درست کن که خشک و خمیر نشه!

طرز تهیه لازانیا بادمجان و گوشت چرخ نموده در یک نگاه

برای تهیه لازانیا بادمجان و گوشت چرخ نموده، کافی است بادمجان های حلقه ای را سرخ کنید و کنار بگذارید. سپس، پیاز را تفت دهید و گوشت چرخ نموده را همراه ادویه ها به پیاز اضافه کنید و گوشت را هم با پیاز تفت دهید.

در ادامه، فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده را به این مایه گوشتی اضافه کنید و این مواد را هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند و همگی تفت ببینند. پس از آن، رب گوجه فرنگی را نیز در این تابه بریزید و تفت دهید تا طعم خامی آن رفع گردد. به میزان نصف لیوان آب جوش در این تابه بریزید و درب تابه را ببندید تا مایه لازانیا بپزد.

از سوی دیگر، کره را در تابه مناسبی بریزید و گرم کنید. سپس، آرد را در کره تفت دهید و شیر را هم به این مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس بشامل شما آغاز به حباب زدن بکند و غلیظ گردد. نمک و ادویه ها را هم به این سس اضافه کنید. پس از آماده شدن سس و مایه لازانیا، ورقه های لازانیا را در ترکیب آب، نمک و روغن بجوشانید تا نرم شوند. سپس، ورقه های لازانیا، مایه گوشتی، سس و پنیر پیتزا را لایه لایه در ظرف مناسبی بچینید و در فر بگذارید تا لازانیا گوشت و بادمجان بپزد.

برای مطالعه رسپی کامل لازانیا بادمجان و گوشت ادامه این مطلب را مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه لازانیا بادمجان با گوشت (برای 4 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
گوشت چرخ نموده300 گرم
لازانیا1 بسته
قارچ1 بسته
فلفل دلمه ای1 عدد
بادمجان2 عدد
پنیر پیتزا200 گرم
پیاز (برای پیاز داغ)1 عدد میانه
رب گوجه فرنگی3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و آویشنبه میزان لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان کافی

مواد لازم تهیه سس مخصوص بشامل برای لازانیا بادمجان

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
کره100 گرم
آرد سفید2 قاشق غذاخوری
شیر1 و نیم لیوان فرانسوی دسته دار
فلفل سیاه، آویشن و فلفل قرمزبه میزان لازم
نمکنوک قاشق چای خوری

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 30 الی 40 دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت لازانیا بادمجان: 20 الی 30 دقیقه

جشنواره زمستانه جایزه باران

در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب نموده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می گردد و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.

برندهای حامی جشنواره:

دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.

مراحل طرز تهیه لازانیا بادمجان و گوشت

طرز تهیه لازانیا بادمجان تا حدود زیادی شبیه است.

مرحله اول: بادمجان ها را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه لازانیا بادمجان، ابتدا بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس، بادمجان های بدون پوست را به صورت حلقه ای یا نواری با قطر کم برش بزنید. حالا، قابلمه مناسبی را تا نیمه پر از آب کنید و به میزان 1 قاشق غذاخوری نمک در این قابلمه بریزید و هم بزنید تا نمک در آب حل گردد.

در ادامه، قطعات بادمجان برش خورده را در قابلمه حاوی آب و نمک بریزید تا بادمجان برای 30 دقیقه در محلول آب و نمک خیس بخورد و تلخی آن گرفته گردد. پس از گذشت این مدت، بادمجان ها را از قابلمه بیرون بیاورید و روی دستمال حوله ای بچینید تا آب اضافی بادمجان ها گرفته گردد.

در صورت تمایل، برای خرید نمک می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: باقی مواد اولیه لازانیا بادمجان را آماده کنید

حالا، پیاز شسته شده و بدون پوست را به صورت نگینی ریز برش بزنید و کنار بگذارید. قارچ ها را هم بشویید و در سبد بریزید تا آب اضافی آن ها خارج گردد. سپس، قارچ ها را به صورت اسلایسی خرد کنید.

برای خرید قارچ می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: بادمجان ها را سرخ کنید

در این مرحله از تهیه لازانیا بادمجان و گوشت چرخ نموده، وقت آن است که میزانی روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا داغ گردد. سپس، قطعات بادمجان را در این تابه بچینید و هر دو طرف بادمجان ها را سرخ کنید. در ادامه، بادمجان های سرخ شده و طلایی را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی بادمجان ها گرفته گردد.

برای خرید روغن سرخ کردنی می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله چهارم: پیاز را تفت دهید

پس از خارج کردن همه بادمجان ها از تابه، در صورت لزوم، میزانی روغن به این تابه اضافه کنید. سپس، پیاز را که قبلا نگینی خرد کردید در همین تابه بریزید و تفت دهید تا سبک گردد. پس از سبک شدن پیاز، کمی زردچوبه هم به این تابه اضافه کنید و همراه پیاز تفت دهید تا رنگ و عطر زردچوبه آزاد گردد.

برای خرید انواع ادویه مانند زردچوبه و پیاز داغ آماده می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: گوشت چرخ نموده را اضافه کنید

در این مرحله وقت آن است که گوشت چرخ نموده را هم به تابه حاوی پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و به سفیدی بزند. در ادامه، میزانی نمک، فلفل سیاه و آویشن هم به گوشت چرخ نموده اضافه کنید. مواد داخل تابه را هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.

برای خرید فلفل سیاه، آویشن و انواع گوشت مانند گوشت چرخ نموده می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله ششم: مایه لازانیا بادمجان و گوشت را آماده کنید

حالا، فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده را نیز به محتویات تابه اضافه کنید. این مواد را دوباره هم بزنید تا قارچ و فلفل دلمه ای هم با گوشت ترکیب شوند و به خوبی تفت ببینند. سپس، مایه لازانیا را کنار بزنید و برای رب گوجه فرنگی جا باز کنید. رب گوجه فرنگی را در فضای خالی تابه بریزید و برای یکی دو دقیقه تفت دهید تا هم رنگ باز کند و هم طعم خامی رب رفع گردد.

در آخر، به میزان نصف لیوان آب جوش به محتویات تابه اضافه کنید و درب تابه را ببندید. حرارت را ملایم کنید تا مایه لازانیا روی حرارت کم برای 10 الی 15 دقیقه به آرامی بجوشد و جا افتاده گردد.

برای خرید رب گوجه فرنگی می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله هفتم: سس لازانیا را آماده کنید

در فاصله جا افتادن مایه لازانیا، کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا ذوب گردد و نسوزد. سپس، آرد را به کره اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی آرد رفع گردد. در ادامه، شیر را به آرد تفت داده شده اضافه کنید و این ترکیب را مرتبا هم بزنید تا آرد گلوله نگردد.

با مشاهده اولین حباب ها، حرارت را خاموش نموده و کمی نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن را به سس بشامل () اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب یکنواختی ایجاد گردد.

برای خرید کره، آرد سفید، شیر و فلفل قرمز می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله هشتم: ورقه های لازانیا را بجوشانید

حالا قابلمه مناسبی را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد. به میزان 1 قاشق چای خوری نمک و کمی روغن مایع هم به این قابلمه اضافه کنید. پس از جوشیدن آب، ورقه های لازانیا را در قابلمه در حال جوش قرار دهید تا به مدت 5 دقیقه بجوشند و نرم شوند.

برای خرید لازانیا می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله نهم: ورقه های لازانیا را آبکش کنید

پس از گذشت این مدت، ورقه های نرم شده لازانیا را در سبد بریزید و زیر آب سرد بگیرید تا نشاسته اضافی آن شسته شده و آب اضافی لازانیا خارج گردد.

مرحله دهم: لازانیا بادمجان و گوشت چرخ نموده را آماده کنید

در این مرحله از طرز تهیه لازانیا با بادمجان، ابتدا فر را روشن نموده و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سپس، سطح داخلی ظرف مناسبی را چرب کنید و یک ردیف خمیر لازانیا را داخل این ظرف بچینید. روی این لایه لازانیا را با یک لایه بادمجان سرخ شده بپوشانید و سپس، میزانی مایه گوشتی هم روی بادمجان بریزید.

در ادامه، به میزان یکی دو قاشق سس سفید (بشامل) لازانیا و کمی پنیر پیتزای رنده شده نیز روی مواد داخل ظرف بریزید. این روند را تا زمانی ادامه دهید که ظرف شما پر شده و بادمجان و مایه لازانیا تمام گردد. در آخر، روی محتویات داخل ظرف را با یک لایه پنیر پیتزا بپوشانید و درب ظرف را با یک ورقه فویل پوشش دهید.

برای خرید پنیر پیتزا می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله یازدهم: لازانیا بادمجان را در فر بپزید

تا الان مطمئنا فر شما کاملا گرم شده است. بنابراین، ظرف حاوی لازانیا بادمجان را در طبقه میانی بگذارید و حدود 20 الی 30 دقیقه صبر کنید تا لازانیای خوشمزه شما بپزد. پیشنهاد می کنیم، در دقایق پایانی پخت، فویل را از روی ظرف بردارید و فر را روی حالت گریل بگذارید تا سطح لازانیا کاملا طلایی گردد.

مرحله آخر: لازانیا بادمجان و گوشت چرخ نموده را سرو کنید

پس از گذشت این مدت، فر را خاموش نموده و لازانیا را از فر خارج کنید. چند دقیقه منتظر بمانید تا لازانیا کمی خنک تر گردد و خودش را بگیرد. سپس، این غذای خوشمزه را با سس دلخواه نوش جان کنید.

انواع سس را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

روش تهیه لازانیا مرغ و بادمجان

در طرز تهیه لازانیا مرغ و بادمجان مثل طرز تهیه، کافی است گوشت یک عدد سینه مرغ بدون استخوان را به صورت مکعبی برش بزنید و همراه پیاز و ادویه ها تفت دهید. سپس، گوشت مرغ را به مایه لازانیا بادمجان که مثل روش بالا درست نموده اید اضافه کنید و همراه با باقی مواد بپزید تا مایه لازانیا جا بیفتد. باقی مراحل را مطابق دستور بالا دنبال کنید.

نکات مهم در طرز تهیه لازانیا بادمجان

  • شما به دلخواه می توانید لازانیا بادمجان را بدون گوشت فقط با سبزیجات دلخواه و بادمجان یا با گوشت مرغ درست کنید.
  • برای این که بادمجان ها روغن کمتری را جذب نمایند، می توانید بادمجان ها را ابتدا به ماست یا به سفیده تخم مرغ آغشته نموده و سپس، سرخ کنید.
  • به جای پنیر پیتزا می توانید از دیگر انواع پنیر پخت و پز مانند پنیر چدار یا پنیر گودا بهره ببرید.
  • در صورت تمایل، می توانید لازانیا بادمجان را به جای سس سفید بشامل کاملا با سس گوجه فرنگی (سس مارینارا) آماده کنید.
  • برای تهیه لازانیا در توستر یا فر برقی دمای دستگاه را روی 150 یا 160 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
  • طرز تهیه موساکا یونانی با گوشت و بادمجان هم تا حد زیادی شبیه لازانیا بادمجان است و البته بدون ورقه های لازانیا است.

فوت و فن های خوشمزه شدن لازانیا بادمجان

چرا لازانیا بادمجان خشک میشه؟

کم بودن میزان سس سفید لازانیا از اصلی ترین دلایل خشک شدن انواع لازانیا است. ضمناً، حتما باید بالاترین لایه لازانیا را با میزان مناسبی سس بپوشانید و سپس، روی آن پنیر پیتزا به میزان کافی اضافه کنید.

چرا لازانیا خمیر می گردد؟

استفاده از میزان بسیار زیادی سس، آبکی بودن سس لازانیا و جوشاندن بیش از میزان ورقه های لازانیا از اصلی ترین دلایل خمیر شدن لازانیا به حساب می آیند.

چرا قبل از سرو لازانیا باید صبر کنیم لازانیا کمی خنک تر گردد؟

اگر قبل از سرو کمی صبر کنید تا لازانیای خوشمزه شما کمی خنک تر گردد، پنیر ذوب شده، سس لازانیا و خمیر لازانیا فرصت می نمایند کمی خودشان را بگیرند و منسجم تر گردد.

چکار کنیم ورقه های لازانیا موقع جوشیدن به هم نچسبند؟

قبل از قرار دادن ورقه های لازانیا در قابلمه در حال جوش، باید میزانی نمک و کمی روغن را به آب قابلمه اضافه کنید. به این ترتیب، ورقه های لازانیا در طول جوشیدن به یکدیگر نمی چسبند.

منبع: افق کوروش
انتشار: 5 اسفند 1403 بروزرسانی: 5 اسفند 1403 گردآورنده: selena-fan.ir شناسه مطلب: 2541

به "لازانیا بادمجان را با این سس مخصوص درست کن که خشک و خمیر نشه!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لازانیا بادمجان را با این سس مخصوص درست کن که خشک و خمیر نشه!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید