فراوری یک میلیون دوز واکسن کرونای روسیه تا دی ماه

به گزارش مجله سلنا، به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرگزاری تاس، به گفته دیمیتری موروزوف مدیر شرکت بیوکارد این شرکت تعهد نموده که تا یک ماه آینده یک میلیون دوز از واکسن ضدکرونای اسپوتنیک - وی را آماده نموده و تحویل دهد.

فراوری یک میلیون دوز واکسن کرونای روسیه تا دی ماه

همراه دور زمین باشید و با تور روسیه از کاخ کرملین دیدن کنید و در شهرهای زیبای مسکو و سوچی گشتی بزنید و خاطرات زیبایی برای خود رقم بزنید.

این شرکت در شهریور ماه قراردادی را برای فراوری این واکسن با یک مرکز تحقیقاتی دیگر در روسیه به نام ان اف گاملایی منعقد نموده بود.

ملیلا بوینویچ نماینده سازمان بهداشت جهانی در روسیه نیز تأیید نموده که شرکت بیوکارد برای دریافت تاییدیه و مجوز فراوری و توزیع این واکسن درخواستی را ارائه نموده است. این درخواست در 11 آگوست ثبت شده تا از این طریق مبارزه با شیوع ویروس کرونا سرعت بیشتری بگیرد. به گفته وی قرار است فرایند آنالیز و تأیید این واکسن به سرعت انجام گردد.

این واکسن علاوه بر افراد عادی بر روی افراد 65 سال به بالا نیز با موفقیت آزمایش شده، اما شرکت سازنده از تزریق آن به بچه ها و زنان حامله خودداری نموده و این کار را تأیید ننموده است. در روسیه حدود 2 میلیون نفر مبتلا به ویروس کرونا وجود دارد و حدود 35 هزار نفر در این کشور به علت ابتلاء به بیماری یادشده فوت نموده اند.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 30 آذر 1399 بروزرسانی: 30 آذر 1399 گردآورنده: selena-fan.ir شناسه مطلب: 1273

به "فراوری یک میلیون دوز واکسن کرونای روسیه تا دی ماه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فراوری یک میلیون دوز واکسن کرونای روسیه تا دی ماه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید