طرز تهیه خورش داود پاشا ؛ غذای معروف ترکیه (تور ترکیه)
به گزارش مجله سلنا، خورش داود پاشا یکی از خورش های معروف ترکیه است که شباهت هایی به خورش فسنجان ما ایرانی ها دارد. در این مطلب با طرز تهیه خورش داود پاشا آشنا می شوید.
بهترین تجربه سفر را با تور ترکیه در خاطراتتان ثبت کنید. از استانبول زیبا تا آنتالیا رویایی و بالون سواری در شهرهای ترکیه تا کلی تفریح دیگر در انتظار شماست، خاطراتی از مردم مهمانواز ترکیه که همیشه در ذهن شما خواهد ماند.
به گزارش خبرنگاران، خورش داوود پاشا از غذاهای قدیمی کشور ترکیه است که شخصی به نام داوود پاشا آن را ابداع نموده است و به همین علت با این نام شناخته می گردد.
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ نموده: 400 گرم
پیاز: 2 عدد میانه
رب انار : 2 قاشق غذاخوری
نعناع تازه یا خشک: 2 قاشق غذاخوری
آب جوش: 2 لیوان
نمک و فلفل سیاه : به اندازه کافی
زردچوبه و روغن: به اندازه کافی
دستور پخت خورش داوود پاشا
مرحله اول
ابتدا یکی از پیازها را رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم، سپس پیاز آب گرفته را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوشت چرخ نموده را به همراه اندازهی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه حاوی پیاز اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا مواد داخل کاسه را مانند مایه کباب کوبیده به خوبی ورز می دهیم تا حالتی چسبناک و منسجم پیدا نمایند. پس از اینکه گوشت چرخ نموده کاملا منسجم شد به اندازه گردو از آن بر می داریم و به شکل گردو شکل می دهیم.
مرحله سوم
گوشت های قلقلی را داخل یک ظرف مناسب قرار می دهیم، سپس روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت یک ساعت، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و اندازهی روغن داخل آن می ریزیم.
مرحله چهارم
پیاز به جامانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و داخل تابه تفت می دهیم تا سبک گردد، سپس گوشت های قلقلی را داخل تابه می ریزیم و خوب تفت می دهیم تا تمام قسمت های گوشت به صورت کاملا یکدست سرخ گردد.
مرحله پنجم
پس از اینکه گوشت های قلقلی سرخ شد، نعناع را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس رب انار را داخل یک لیوان آب حل می کنیم و به مواد داخل تابه اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا آب به جوش بیاید و گوشت های قلقلی مغز پخت شوند.
مرحله ششم
حالا حرارت زیر تابه را کاملا ملایم می کنیم تا خورش به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت جا بیفتد و روغن بیندازد. پس از اینکه خورش داود پاشا آماده شد آن را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.
منبع: بهترین ها
منبع: همشهری آنلاین