طرز تهیه رشته پلوی چهارشنبه سوری

به گزارش مجله سلنا، رشته پلو با کشمش و خرما غذایی فوق العاده خوشمزه و خوش عطر است که به راحتی و در کمترین زمان آماده می شود.

طرز تهیه رشته پلوی چهارشنبه سوری

رشته پلو یکی از پلوهای اصیل و سنتی ایرانیان است که در چهارشنبه سوری و شب عید در انواع مختلف و متنوع سرو می شود. عده ای معتقدند با خوردن رشته پلو در شب عید تا پایان سال رشته کار ها را می توانند در دست داشته باشند. با طرز تهیه رشته پلو با مجله سلنا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه رشته پلو :

(مناسب برای 4 نفر)

  • برنج 2 پیمانه
  • رشته پلویی 100 گرم
  • خرما 10 عدد
  • کشمش نصف پیمانه
  • پیاز 1 عدد بزرگ
  • زعفران دم کرده 1 قاشق چای خوری
  • دارچین نصف قاشق چای خوری
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه رشته پلو :

  • پیش از شروع پخت رشته پلو، برنج را خوب شسته و دو پیمانه آب به همراه 1 قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید و بگذارید برنج به مدت 1 تا 2 ساعت خیس بخورد.
  • در یک قابلمه مناسب آب بریزید و آن را روی شعله قرار دهید تا آب به جوش بیاید. به آب جوش آمده مقداری نمک و کمی روغن مایع اضافه کنید. از آنجاکه رشته پلویی مقداری شور است، در میزان مصرف نمک در غذا دقت کنید تا خیلی شور نشود.
  • برنج را در قابلمه بریزید و ده دقیقه صبر کنید تا برنج مقداری پخته شود. این زمان نسبی است و به جنس برنج بستگی دارد.
  • در 5 دقیقه مانده به پختن برنج و آبکشی آن، رشته های پلویی را به سه قسمت تقسیم و سپس آن ها را به قابلمه اضافه کنید و با یک کفگیر برنج و رشته ها را هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند.
  • وقتی برنج آماده آبکشی شد، برنج و رشته را در یک صافی بریزید و آبکشی کنید.
  • در یک قابلمه 2 قاشق غذاخوری روغن مایع ریخته و به اندازه کف قابلمه نان لواش یا تافتون قرار دهید. می توانید به جای نان از سیب زمینی حلقه شده استفاده کنید.
  • در ادامه برنج و رشته را به قابلمه اضافه کنید
  • برای تزیین رشته پلو، پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.
  • دارچین و زردچوبه را به پیاز افزوده و سپس کشمش و خرما را اضافه کنید و مقداری آن ها را تفت دهید.
  • می توانید زرشک و مغز پسته را نیز به این مواد اضافه کرده و تفت دهید.
  • به جای خرما می توانید از گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریش استفاده کنید.
  • به سلیقه خود مقداری از برنج را با زعفران دم شده مخلوط کرده و برای تزیین استفاده کنید.
منبع: پیام دلتا
انتشار: 14 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 14 اردیبهشت 1399 گردآورنده: selena-fan.ir شناسه مطلب: 800

به "طرز تهیه رشته پلوی چهارشنبه سوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رشته پلوی چهارشنبه سوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید