طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شب عید

به گزارش مجله سلنا، سبزی پلو با ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که اغلب آن را به عنوان شام شب عید می شناسیم.

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شب عید

سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای پرطرفدار و مهم برای ما ایرانی هاست. این غذای خوشمزه علاوه بر اینکه در طول سال طرفداران خاص خودش را دارد، به عنوان یک غذای مناسبتی هم شناخته شده و در شب سال نو طبخ می شود. با طرز تهیه سبزی پلو با ماهی با مجله سلنا همراه باشید.

مواد لازم:

(مناسب برای 3 نفر)

  • ماهی متوسط 3 عدد
  • برنج 3 پیمانه
  • سبزی پلویی (تره.جعفری.شوید.گشنیز) 300 گرم
  • سیر 3 حبه
  • کره و زعفران دم کرده به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی :

  • پیش از شروع به پخت، برنج را خوب شسته و اجازه دهید برنج به مدت دو تا سه ساعت در آب نمک خیس بخورد.
  • در فاصله خیس خوردن برنج، سبزی ها را تمیز کرده و بشویید و سپس ریز خرد کنید (سبزی نباید خیلی ریز شود).
  • سبزی ها را چند دقیقه در روغن تفت دهید تا سرخ شوند. نیازی به تغییر رنگ سبزی ها نیست.
  • بعد از طی زمان خیس خوردن برنج، قابلمه موردنظر خود را انتخاب کرده و دوسوم آن را آب بریزید و روی حرارت بگذارید بگذارید تا آب به جوش بیاید. سپس برنج را در قابلمه بریزید.
  • بعد از گذشت پنج تا ده دقیقه، یک دانه برنج در حال جوش را بردارید و بین دو انگشت له کنید. اگر برنج میان انگشتانتان له شد و خشک نبود اما مغز آن کمی سفت بود، برنج آماده آبکش است.
  • بعد از آبکش کردن برنج، در قابلمه مقداری روغن ریخته و بسته به سلیقه خود، حلقه های سیب زمینی یا تکه های نان را کف قابلمه بچینید.
  • سپس لایه لایه برنج ابکش شده و سبزی های تفت خورده را در قابلمه بریزید و با چنگال مخلوط کنید.
  • سیرها را خرد کنید و لابلای برنج بگذارید.
  • حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند، سپس نصف لیوان اب و مقدار کمی نمک را مخلوط کنید و روی برنج بدهید، مقداری کره نیز تکه تکه کنید و روی برنج قرار دهید؛ حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید تا برنج دم بکشد.

طرز تهیه ماهی :

  • ابتدا ماهی را تمیز کرده و سپس تکه تکه کنید.
  • برای طعم دار کردن ماهی، دو عدد پیاز را خیلی ریز رنده کرده و با فشار دادن پیاز رنده شده، آب آن را جدا کنید.
  • آب پیاز را با سه قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ، آب دو عدد لیموترش تازه، نمک، فلفل و پودر سیر مخلوط کنید و آن را روی سطح ماهی بمالید و آن را به مدت نیم ساعت در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید.
  • برای روکش کردن ماهی، یک پیمانه آرد، یک قاشق غذاخوری نمک، دو قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق چایخوری فلفل را با هم مخلوط کنید و تکه های ماهی را به این مخلوط آغشته کنید.
  • هر طرف فیله ها را سه چهار دقیقه در مقداری روغن سرخ کنید. برای تهیه ماهی در فر نیز می توانید تکه های ماهی را در سینی فر چیده و 20 دقیقه در دمای 190 درجه بپزید.

سبزی پلو را پس از پخت در ظرف مناسب بکشید و به همراه ماهی و لیمو ترش تازه سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با انواع غذاهای عید طرز تهیه آش اوماج را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 18 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 18 اردیبهشت 1399 گردآورنده: selena-fan.ir شناسه مطلب: 811

به "طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شب عید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شب عید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید