طرز تهیه هات داگ سوخاری به روش سرآشپزهای کره ای

به گزارش مجله سلنا، شاید در فیلم ها چشم تان به یک هات داگ سوخاری که پنیرپیتزا از بینش بیرون می زند خورده باشد که ، به آن کورن داگ می گویند.

طرز تهیه هات داگ سوخاری به روش سرآشپزهای کره ای

یک غذای خیابانی معروف و محبوب که در شهرهای مختلف جهان به خصوص سئول به وسیله دکه های کنار خیابان به فروش می رسدکه به تازگی هم در کشورمان پرطرفدار شده .

وجود پنیر موزارلای لوله ای درون کورن داگ ها باعث می گردد پس از گاز زدن لایه سوخاری ابتدایی، به لایه نرم و کش دار پنیری برسیم که بسیار دلچسب و وسوسه برانگیز است.

در ادامه به شما یاد می دهیم چطور این غذای خوشمزه و متفاوت را درست کنید. فقط نباید فراموش کنید مصرف زیاد غذاهای تولید شده برای سلامت شما مضر است.

مواد لازم :

سوسیس هات داگ 5 عدد

پنیر موزارلای لوله ای 5 عدد

نشاسته ذرت 120 گرم

آرد گندم 120 گرم

شکر 30 گرم

شیر 250 گرم

تخم مرغ 1 عدد

پودر پانکو 3 پیمانه

روغن مایع 3 پیمانه

نمک 1 قاشق چای خوری

چطوری درستش کنیم؟

1- هر هات داگ را به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم. سپس هر قسمت را به سیخ چوبی می کشیم.

2- به به جای مانده سیخ چوبی، پنیر موزارلای لوله ای اضافه می کنیم؛ طوری که بالای هات داگ برش خورده قرار بگیرد.

3- نشاسته ذرت، آرد گندم و شکر را درون ظرفی مخلوط می کنیم.

4- یک عدد تخم مرغ را درون ترکیب قبل می شکنیم و هم می زنیم.

5- نمک و شیر را به ترکیب اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوطی یکنواخت به دست آید.

6- موادی را که از ترکیب آردها و شیر و... درست کردیم درون یک لیوان بلند می ریزیم و سیخ های هات داگ و پنیر را درون لیوان فرو می کنیم تا به مایه آغشته گردد. سپس سیخ را درون پودر پانکو می غلتانیم و تمام سیخ های هات داگ و پنیر را به این طریق آماد ه می کنیم.

7- در یک ماهیتابه اندازه زیادی روغن می ریزیم و کورن داگ ها را درون آن شناور می کنیم تا کاملا سرخ شوند.

8- کورن داگ پنیری سوخاری را به همراه سس سوییت چیلی سرو می کنیم.

منبع: گردشبان
انتشار: 22 شهریور 1402 بروزرسانی: 22 شهریور 1402 گردآورنده: selena-fan.ir شناسه مطلب: 2422

به "طرز تهیه هات داگ سوخاری به روش سرآشپزهای کره ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه هات داگ سوخاری به روش سرآشپزهای کره ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید