ترفندهای پخت حلیم خانگی کشدار

به گزارش مجله سلنا، روزه داری در روزهای گرم و طولانی بهار، ممکن است شما را ضعیف و کم انرژی کند. اما اگر جایی برای غذاهای مقوی و پروتئینی در وعده افطار و سحر باز نموده باشید، بعید است که روزه گرفتن شما را کم توان و خسته کند. در این مطلب، ریزه کاری های پخت حلیم گندم را به شما آموزش می دهیم و چند راه برای کش دار و مجلسی شدن این غذای پرخاصیت را با شما در میان می گذاریم.

ترفندهای پخت حلیم خانگی کشدار

مواد لازم برای تهیه حلیم خانگی کشدار

  • گندم 250 گرم
  • گوشت گوسفند 250 گرم
  • روغن مایع یک قاشق غذاخوری
  • شکر و دارچین به میزان لازم
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • پیاز یک عدد
  • کره کاله خرید آنلاین 50 گرم

طرز تهیه حلیم خانگی کشدار

مرحله اول

گندم را از 24 ساعت قبل در آب ولرم و در ظرفی بزرگ بخیسانید. بعد از چند ساعت حجم گندم ها بیشتر خواهد شد.

آب گندم خیس خورده را خالی کنید و با سه لیوان آب، در قابلمه بزرگی روی حرارت زیاد قرار دهید. وقتی آب جوش آمد، شعله را کم کنید.

مرحله دوم

یک قاشق روغن مایع در قابلمه گندم ها بریزید و در قابلمه را نیمه باز بگذارید. در همان حالی که گندم ها روی شعله ملایم مشغول پخت هستند، هرازگاهی آنها را هم بزنید تا ته نگیرند. پخت و هم زدن را تا زمانی ادامه دهید که گندم ها کمی له شوند.

پس از پخت کامل گندم ها، شعله را خاموش کنید. وقتی حرارت گندم ها کمتر شد، با گوشت کوب برقی آنها را خوب بکوبید.

مرحله سوم

گوشت را با میزانی آب و یک عدد پیاز در یک قابلمه بپزید. گوشت پخته شده را همراه با یک قاشق چای خوری نمک به گندم ها اضافه کنید.

اگر در این مرحله حلیم آب کافی نداشت، یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. در جریان پخت، مدام حلیم را با قاشق چوبی بلند هم بزنید.

پس از گذشت 2 ساعت از ترکیب شدن گوشت و گندم، حلیم را در ظرف سرو بکشید و رویش را با کره (یا روغن حیوانی) آب شده و دارچین تزیین کنید. همراه با حلیم، یک ظرف شکر و یک ظرف نمک را هم روی سفره بگذارید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 16 شهریور 1401 بروزرسانی: 16 شهریور 1401 گردآورنده: selena-fan.ir شناسه مطلب: 2263

به "ترفندهای پخت حلیم خانگی کشدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترفندهای پخت حلیم خانگی کشدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید