دستور تهیه سمبوسه پاییزی

سمبوسه سرکه و سیب کاراملی دسر خوشمزه ای است که می توانید با آن ها در روزهای آرام بخش پاییزی برای خودتان و حتی میهمانان تان سنگ تمام بگذارید.

دستور تهیه سمبوسه پاییزی

مواد مورد احتیاج:

  • 3 عدد سیب پخته شده (پوست گرفته و خرد شده)
  • ½ پیمانه شکر قهوه ای
  • ¼ پیمانه سرکه سیب
  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • 1 قاشق غذاخوری پودر دارچین
  • 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • 2 ورق خمیر پفی
  • 1 عدد تخم مرغ هم زده
  • شکر خام

فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید و روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

داخل یک قابلمه کوچک سیب، شکر قهوه ای، سرکه، کره و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.

اجازه دهید مواد بجوشد تا زمانی که سیب ها نرم شوند و شیره لعاب دار و تیره گردد.

سپس نشاسته، نمک و وانیل را اضافه نموده و کنار بگذارید.

روی سطحی که کار می کنید کمی آرد بپاشید و خمیرها را روی آن قرار دهید. با یک چاقوی تیز خمیرها را چهار قسمت کنید و لبه های خمیرها را تخم مرغی کنید.

1 قاشق غذاخوری از مواد را داخل خمیر بریزید.

خمیر را به شکل مستطیل تا کنید.

و کناره های خمیر را با چنگال شکل بدهید.

سمبوسه ها را داخل سینی بچینید و روی آن ها را تخم مرغ بمالید.

روی سمبوسه ها شکر خام بپاشید و با چاقو روی آن ها شکل ضربدر بزنید تا هنگام پخت بخار داخل آن خارج گردد.

به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که روی سمبوسه ها طلایی مایل به قهوه ای رنگ شده باشد.

سپس سمبوسه ها را از فر بیرون بیاورید و قبل از سرو اجازه دهید سرد شوند.

منبع: بدونیم
انتشار: بروزرسانی: 29 آبان 1398 شناسه مطلب: 424

به "دستور تهیه سمبوسه پاییزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور تهیه سمبوسه پاییزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید